Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Seniorendag Chaam met veel informatie

 

Zo’n 120 senioren waren 6 oktober te gast bij Bellevue en genoten daar van een prima verzorgde Brabantse koffietafel, traditioneel voor Seniorendag: ontmoeting, gezelligheid en informatie.

Na de mededelingen over de diepere betekenis van Seniorendag om elkaar nog meer in het Oog  te houden, werd het tijd voor de nieuwe wethouder van de gemeente Alphen-Chaam: wethouder van Sociale en Economische Zaken : Judith van Loon.  Ze gaf een presentatie met voorbeelden en cijfers van de gemeente. Vroeger was het Zelfredzaamheid; nu gaan we voor SAMENredzaamheid. We moeten het samen doen: er is vaak wel geld, maar er zijn geen mensen! De gemeente kan u altijd op allerlei vlak blijven ondersteunen, dus volhouden en altijd contact opnemen. Na het betoog van Judith was het hoog tijd voor een lekker drankje en even bij te praten.

Victor installeerde ondertussen zijn film: ‘100 jaar familie Hendriks in Bellevue’. Een familiefilm met allerlei verhalen en filmpjes van het Chaamse familie- en dorpsgebeuren van allerlei aard. Niet voor iedereen herkenbaar, maar wel voor velen.

Onder het genot van een drankje, kon de film, wat ingekort, worden afgekeken en kon de informatieve middag om 5 uur worden afgesloten.

 

  • sfeer1
  • sfeer2
  • sfeer3
  • sfeer4
  • sfeer5